۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۳۱

قاسمی به مهر خبر داد؛

ظریف وارد آستانه شد/رایزنی با رئیس جمهور افغانستان و همتای قزاق

ظریف وارد آستانه شد/رایزنی با رئیس جمهور افغانستان و همتای قزاق

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: وزیر امور خارجه جهت شرکت در اجلاس شانگهای و ملاقات های دوجانبه وارد پایتخت قزاقستان شد.

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آقای ظریف وزیر امور خارجه در ادامه سفری که به ترکیه داشتند، صبح امروز آنکارا را به مقصد آستانه ترک کردند.

وی ادامه داد: اهداف این سفر چندگانه است که از جمله آنها می‌توان به افتتاح غرفه ایران در اکسپو آستانه قزاقستان، شرکت در اجلاس شانگهای که امروز و فردا در آستانه برگزار می‌شود، ملاقات‌های دوجانبه با مقامات قزاقستان و همچنین رایزنی‌ها با مقامات عالیرتبه شرکت‌کننده در اجلاس شانگهای اشاره کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: ترتیب ملاقات ظریف با وزیر امور خارجه قزاقستان و رئیس‌جمهور افغانستان تا ساعاتی دیگر فراهم شده است و طرفین در خصوص گسترش روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

کد مطلب 3999166

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha